Dřevo v kuchyni
Nevím, jak vy, ale my nedáme na dřevo v kuchyni dopustit. Používáme dřevěné náčiní, jako vařečky, kvedlačky, mačkadla , války , paličky na maso, prkénka různých velikostí, a kdyby to šlo, tak i dřevěné nádobí. Vlastně máme dřevěné talíře, které používáme v létě při grilování na zahradě. A máme i dřevěný příbor. Prostě není nad přírodní materiál! Škoda, že se dřevo nedá použít na vaření či pečení! Ale minulý týden nám jeden výrobce dřevěných kuchyňských vychytávek prozradil, že oni vlastně vyrábějí dubová prkénka, která lze použít na dopečení hotového jídla v troubě a odtud jde rovnou hostu na stůl. Správně hádáte, že jde o použití v restauracích, ale proč si to nezkusit i doma? Takže pokud máte rádi dřevo v kuchyni, jste tu dobře a vybírejte. Tým Dokredence.cz