Kované kuchařské nože nejvyšší kvality, které splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V.
Tvrdost min. 52 HRc.
Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti.
Zpracování: Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří.
Délka čepele: 26 cm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.312 kg |
Délka/Length/Lange: | 39 cm |
Šířka/Width/Breite: | 5 cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.